Reactie's

Enkele ervaringen van mensen die een sessie volgden van The Journey


Na 3 operaties in een goed jaar tijd had ik gedurende de laatste 6 maanden het gevoel dat mijn buik een dode zone was... Met een ferme blokkade in nek en schouder kwam ik bij Chris terecht... Gelukkig!!! De klankschaalmassage en -healing verloste mij zo goed als direct van deze ondraaglijke pijn... én méér nog... er is terug gevoel in mijn buik... Ik voel me terug één geheel!!

Zooo dankbaar!! Dankjewel Chris!!! Een aanrader!!
Na een aantal sessies met de Helende Reis kan ik zeggen dat het een revelatie is geweest voor mij. Voordien had ik gedurende enkele jaren verschilende vormen van therapie gevolgd, met wisselend succes. Ook bleven we op een bepaald moment ergens steken en was er geen vooruitgang meer te merken. Bij Chris voelde ik meteen dat we verder konden gaan dan waar ik eerder was blijven steken. De kalme en geruststellende manier waarop hij je door de verschillende lagen van emoties gidst, brengt je steeds dieper bij het ware probleem. Je wordt dus begeleid om binnen in jezelf te kijken. Dit gebeurt op eigen tempo en het zal je uiteindelijk naar je Bron brengen, de plaats waar je het inzicht en de kracht voelt om je probleem te overwinnen. En dit is meestal een hele bijzondere gewaarwording die een diepe indruk maakt. Dit kan je niet uitleggen, maar moet zelf gevoeld worden. Ik heb dus alle vertrouwen in Chris en deze methode om oude wondes op celniveau te kunnen helen. Al na de eerste sessie voelde ik een verlichting, waardoor ik die week besloten heb om toch geen antidepressivum te nemen. Week na week voel ik me steeds beter in mijn vel en de mensen rondom mij merken ook de positieve verandering op. Ik vind het dus een regelrecht succes

(J)Mijn innerlijke reis

Stap voor stap ging ik dieper en dieper en dieper...telkens tot bij ongekende emoties en pijn. Het was voor mij niet evident om mij in te leven in mijn jongere ik en om te praten als jongere ik. Loslaten en vertrouwen op je gids bij het kampvuur is niet wat je dagelijks doet. Het is veel gemakkelijker om pijn en verdriet weg te bergen maar toch hebben we een innerlijke reis nodig om op te ruimen, om losser en opener verder te stappen op ons pad. Tranen kwamen spontaan naar boven en maakten mij lichter. Ik besef ook des te meer dat er altijd nog resten blijven en dat er iets op te ruimen blijft. Een innerlijke reis is nooit afgewerkt.

Dankjewel!


(Q)