De zeven sluiers


lezing en gesprek met 

Mireille Verplancke 

De zeven sluiers van de liefde


Donderdag 3 oktober

19u30

Deelname   € 17de wonderlijke wereld van het pad van de Zeven Sluiers naar (zelf)liefde met Mireille VerplanckIk neem je graag mee in dit oud inwijdingsritueel waarin je stapje per stapje zowel harts – als intimiteitsverbinding opbouwt met de ander. Je kan het als tool gebruiken om op een andere manier te relateren als je iemand nieuw ontmoet, wil gaan daten maar het toch anders wil dan dat je gewoon was. Evenzeer kan je het gebruiken in je bestaande relatie om de liefde weer wakker te kussen, het bed weer wat warmer te maken of om elkaar op een vernieuwde en diepere manier te leren kennen. En je kan  ook ontsluieren met jezelf. Doorheen de avond licht ik samen met jou een tipje van elke sluier op. Tevens breng ik praktische tips per sluier, verhalen uit de praktijk en heel veel nieuwe, verdiepende achtergrondinformatie. 

Ben je nieuwsgierig? Voel je het kriebelen? Heel welkom als het voelt om te zien, te horen, te voelen wat dit ritueel voor jou op dit moment in je leven kan betekenen, wat voor kadoo er voor jou in verborgen zit. Wees welkom mooi mens met alles wat er is. Ik kijk er naar uit je daar te ont-moeten. Draag je dit thema ook een warm hart toe? Nodig dan zeker ook een vriend/vriendin uit en kom samen naar deze proeverij!

Voor deze avond laat ik me vnl inspireren door het boek “De liefde ontsluierd. Alles over het pad van de Zeven Sluiers naar (zelf) liefde” dat mijn collega Vallei coach en schrijfster Isabel Timmers ism  mijn Taotrainer Reinoud Eleveld geschreven heeft. Als gids voor beminnelijk leven en Vallei coach breng ik ook graag mijn levenservaringen, wijsheid en kennis in rond dit thema. Er zal ook mogelijkheid zijn om het boek aan te kopen.

Zachte hartengroet

Mireille Verplancke 

Waar vind je mij? Www.vallie.online/coaches.nl