Over ons

Chris Beyaert

0475 24 76 82

shivacenter.chris@gmail.com

 Spirit Journey to the light

Meditatie -Klankhealing

The Journey Practioner


Sommige zaken komen op ons pad en zijn niet verklaarbaar, althans dat denken wij als we vooral de verbanden niet zien.

Dit komt omdat we vooral oppervlakkig leven 'Ego gericht''  Bekijken we de zaken vanuit een dieper liggend veld dan beginnen bepaalde zaken duideljk te worden.  Persoonljk noem ik dat ''Universele intentie's' die ons duidelijk maken een zuiverder pad te bewandelen.  Met meer diepgang te leven van binnenuit. Het ontdekken van TM meditatie in 2014 was een begin van verdere groei op spiritueel vlak.  In 2017 ontdekte ik ''The Journey'' van Brandon Bays. Dit is een methode waarbij vastliggende ervaringen op celniveau worden aangepakt zodat deze oude herinneringen geen vat meer hebben op onze fysieke en emotionele pijnpunten. Als Journey practioner kan ik u perfect helpen oude zaken op te lossen zodat je zelf een beter pad kan bewandelen.  

Daarnaast ben ik uitermate geboeid door muziek.  Met de vibraties van de klankschalen laat ik uw energie weer volop vloeien.

Vanuit al deze interesses is ''A spirit journey to the light'' ontstaan. Dansen in het duister maakt alles los, daarna laten wij u kennis maken met de vele aspecten van de spirituele wereld.


 


Vanessa Vandierdonck

0470 77 11 82

 vanessavandierdonck@hotmail.com

Yoga teacherIn 2012 kwam Yoga in mijn leven en laat het me niet meer los. Door een bewogen jeugd had ik heel wat fysieke en emotionele klachten. Ik sta er nog altijd versteld van hoe yoga mijn leven veranderd heeft. Mijn lichaam en geest is weer in balans, ik voel me rustiger en kan veel beter met problemen om. Ik ervaar meer harmonie en sterkte in mijn leven.

@ Shiva Center -Chris Beyaert 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren