Over ons

Chris Beyaert

0475 24 76 82

shivacenter.chris@gmail.com

Klankmassage - Klankhealing

Cel healing - meditatie


Het doel van Shivacenter is om te komen tot een dieper bewustzijn en de beleving ervan.

Er zijn hiervoor tal van mogelijkheden, van muziek, zingen, yoga, immuniteit, feng shui, enz......

Wij bieden u daarom graag een mooi programma aan van lezingen, workshops, yoga, beleving, muziek  ......Sommige zaken komen op ons pad en zijn niet verklaarbaar, althans dat denken wij als we vooral de verbanden niet zien.

Dit komt omdat we vooral oppervlakkig leven 'Ego gericht''  Bekijken we de zaken vanuit een dieper liggend veld dan beginnen bepaalde zaken duideljk te worden.  Persoonljk noem ik dat ''Universele intentie's' die ons duidelijk maken een zuiverder pad te bewandelen.  Met meer diepgang te leven van binnenuit. Het ontdekken van TM meditatie in 2014 was een begin van verdere groei op spiritueel vlak.  In 2017 ontdekte ik ''The Journey'' van Brandon Bays. Dit is een methode waarbij vastliggende ervaringen op celniveau worden aangepakt zodat deze oude herinneringen geen vat meer hebben op onze fysieke en emotionele pijnpunten. Als Journey practioner kan ik u perfect helpen oude zaken op te lossen zodat je zelf een beter pad kan bewandelen.  

Daarnaast ben ik uitermate geboeid door muziek.  Met de vibraties van de klankschalen laat ik uw energie weer volop vloeien.

 

@ Shiva Center -Chris Beyaert 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren