Familie opstelling

Nieuwe informatie ontdekken

Familie opstelling -  Lieve Picard


Dinsdag 14/05 - 19u15

Dibsdag 11/06 - 19u15
We gebruiken een bijzonder sterke en tegelijkertijd duidelijke methodiek om naar jezelf en naar je omgeving te kijken. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten over oa je plek, je weerstand, je passie, je ambitie, je verstrikking, je onrust,...

Binnen onze familie of organisatie gebruiken we patronen die ons heel sterk helpen in ons leven. Na verloop van tijd zijn we niet altijd meer bewust van deze patronen en van de zin ervan. Toch gebruiken we deze nog verder en geven we deze vaak door aan onze kinderen.
Wat mag je verwachten ?

Via de systemische opstelling worden de onderliggende mechanismen van deze patronen aan de oppervlakte gebracht. Het resultaat geeft nieuwe informatie waardoor we nieuwe paden kunnen bewandelen.

Feedback van enkele deelnemers

"De opstelling heeft me het meest geconfronteerd en geïnspireerd. Ik zal het mijn hele leven meenemen...."
"Heel graag bedank ik jou en de mensen van vanavond uit het diepst van mijn hart voor deze echt wel leven bevrijdende inzichten. Ook mijn eerder rationele partner was onder de indruk. Ik was heel blij zodat hij zelf mee kon 'ervaren'. De inzichten en de kracht zal ik zeker gebruiken.
"Bedankt Lieve voor de opstellingen die ik al bij je mocht mee maken. Bewonderenswaardig hoe je je ze gedecideerd maar met respect begeleidt. Aan te raden aan iedereen."
"Blij dat ik erbij was, ik vond het een unieke ervaring".
"Vandaag een goed gesprek gehad op mijn werk en dit vanuit de inspiratie uit de opstelling".
"Ik voel me super goed vandaag, mijn dag kan na de sessie van gisteren niet meer stuk".
"Erg interessante avond, Ik hou de volgende data in het oog. Bedankt voor de uitnodiging."
"Het heeft me geholpen om een beter inzicht te krijgen in wat werkt en wat verstrikt, in de reden waarom ik zoveel verdriet met me heb mee gedragen, in de reden waarom ik zo hard wil werken, in de reden waarom ik niet succesvoller ben dan mijn ouders, ...en het heeft me ertoe aangezet om de dingen te benoemen en hierdoor beter in mijn kracht te komen".

Interesse om deel te nemen ?

Schrijf je in via de website :https://www.humanarchitects.be/opstellingen/met de vermelding van je deelname en geef gerust aan of je zelf een thema wil inbrengen of je eerder kiest om erbij te zijn als toeschouwer of representant.


Bijdrage :

Je betaalt 45 Euro als observator/representant of 90 Euro als je met een eigen vraag aan de slag wil. Je inschrijving wordt bevestigd na jouw betaling. Bij een abonnement van 5 deelnames (zelf te kiezen als representant of met een eigen vraag) betaal je 180 euro (dit komt dan neer op een bijdrage van 36 euro als representant of 72 euro voor een eigen vraag).

Indien je een factuur wenst, gelieve er rekening mee te houden dat we 25 euro administratieve kosten aanrekenen voor bedragen onder de 120 euro (excl BTW).

Elke avond kunnen er 2 opstellingen doorgaan.
Indien je nog vragen hebt, kan je me steeds contacteren op 0479/98.33.59 of lieve@humanarchitects.be


Hierbij ook de link naar de website : https://www.humanarchitects.be/opstellingen/