Channeling 2-daagse

2-daagse workshop   

MILAN SOMERS

Channeling


Vrijdag 27  & Zaterdag 28 september

10u - 17u

Deelname   € 245Ontdek de Mystiek van Interdimensionale Communicatie: Tweedaagse Training in Channeling


Welkom in de boeiende wereld van interdimensionale interactie, waar we je uitnodigen om deel te nemen aan onze exclusieve tweedaagse training in channeling. Laat je betoveren door de mogelijkheid om te communiceren met intelligente wezens uit andere dimensies en ontdek de diepgaande voordelen die deze ervaring met zich meebrengt.


Tijdens deze training leer je:

  • Praktische methoden om je bewustzijn af te stemmen op de energieën en frequenties van verheven intelligenties als de Hogere Zelf, Quantum Zelven, opgestegen meesters, de Goddelijke Vonk en wezens uit andere dimensies.
  • Je intuïtie te versterken, zodat je de boodschappen en inzichten van hogere intelligenties kunt herkennen en begrijpen.
  • Veiligheid en verantwoordelijkheid, met technieken om jezelf te beschermen en te aarden tijdens het channelen.
  • Diepe vormen van trance te ontdekken.
  • Diverse vormen van channeling, waaronder schriftelijke, mondelinge, automatische schrift, trance en inspirerende channeling. Ontdek welke vorm het beste bij jou past en laat je leiden door je eigen intuïtie.


Door deel te nemen aan deze training, ervaar je een diepere connectie met het universum en herinner je je spirituele oorsprong. Verrijk je spirituele groei op een unieke en betekenisvolle manier door het verkrijgen van wijsheid en inzicht van intelligente wezens uit andere dimensies.


Je zult de praktische toepassingen van channeling ontdekken, van dagelijkse begeleiding tot diepgaande spirituele inzichten. Tevens leer je hoe je veilig en respectvol kunt communiceren met hogere intelligenties, terwijl je de energie en intentie zuiver houdt.


Met deze 2-daagse training stap je in het betoverende avontuur van interdimensionale communicatie en laat je je inspireren door de krachtige inzichten die je zult ontvangen. 


Schrijf je nu in voor onze tweedaagse training en open de deur naar een wereld van magie en wijsheid!


Na de training zul je:

  • Innerlijke rust en balans ervaren door een diepere connectie met het universum.
  • Beter in staat zijn om om te gaan met uitdagingen en besluitvorming in je leven dankzij de opgedane inzichten en wijsheid tijdens het channelen.
  • Een grotere openheid en ontvankelijkheid ontwikkelen voor subtiele signalen en hints in het leven.
  • Meer in harmonie kunnen leven met jezelf en je omgeving.


Voor wie

Deze tweedaagse training in channeling is ontworpen voor iedereen die nieuwsgierig is naar interdimensionale communicatie en bereid is om zijn of haar spirituele pad te verkennen. Het is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar innerlijke groei, wijsheid en een diepere verbinding met het universum. Of je nu een beginner bent op het gebied van spiritualiteit of al enige ervaring hebt, deze training biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt openstellen voor nieuwe mogelijkheden van bewustzijn.


Wie is Milan Somers

Milan Somers, een toegewijde gids in het domein van interdimensionale communicatie, brengt zijn passie en expertise tot leven in onze tweedaagse training in channeling. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van spirituele ontwikkeling, Quantum Timeline Jumping en hypnose, heeft Milan een unieke benadering ontwikkeld om de mysterieuze wereld van channeling toegankelijk te maken voor iedereen die ernaar verlangt.


Als inspirerende leraar en ervaren begeleider, leidt Milan deelnemers door praktische methoden en waardevolle inzichten om interdimensionale communicatie te verkennen. Zijn warme en ondersteunende aanpak creëert een veilige omgeving waarin elke student de ruimte krijgt om te groeien, te leren en zijn of haar eigen spirituele reis te omarmen.


Milan gelooft sterk in het potentieel van elk individu om een diepere verbinding te maken met het universum en om te leren communiceren met hogere intelligenties. Zijn trainingen bieden niet alleen technieken en vaardigheden, maar ook empowerment en inspiratie om het leven te verrijken met de magie van interdimensionale communicatie.


Als je op zoek bent naar begeleiding en ondersteuning op je spirituele pad, dan is Milan Somers de ideale mentor om je te begeleiden op je reis van zelfontdekking en groei.


Bijdrage voor de 2 dagen  € 200 

- voorschot € 100 vooraf te betalen tegen 20 september

- saldo cash bij aanvang.


Lunch:

- zelf te voorzien

- Croque monsieurs kunnen besteld worden aan de bar.


Gratis:

- gans de dag: water, koffie, thee,

- tijdens de lunch is er soep te verkrijgen


Dranken:

- andere dranken kunnen besteld worden aan de bar.


Campers:

Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar op de afgesloten parking achter het gebouw.