elektromagnetische straling


lezing :  Sam Deraeve

Leef vitaal en gezond in een wereld vol elektromagnetische straling


Vrijdag 25 oktober

19u30

Deelname   € 15Elektromagnetische straling is niet meer uit ons leven te denken. Het is altijd en overal aanwezig. Maar je kan het niet zien, ruiken, proeven, … 

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich in een razendsnel tempo. Dit brengt heel wat mogelijkheden en comfort met zich mee. Maar dit comfort heeft helaas ook een keerzijde.

Slaap-, energie-, gezondheidsklachten en klimaatuitdagingen zijn norm geworden.

En wij zijn betrokken partij, mens, dier, plant en leefomgeving. 


Het is dus belangrijk dat we ons bewust worden van de aanwezigheid van de “stralingsbronnen” en dat we verantwoord omspringen met de huidige technologieën.


“Wordt wakker te midden van de energiecrisis in ons bewustzijn.”


Tijdens deze voordracht kom je alles te weten over de aanwezigheid van elektromagnetische straling en de mogelijke gezondheidseffecten ervan. Je krijgt advies hoe je makkelijk zelf straling kan beperken en zo jezelf en je gezin optimaal beschermt.

Je ontdekt hoe je de overgebleven straling kan transformeren met de Penta Power technologie en een omgeving creëert waarin je vitaal, energiek en gezond kan leven.


“Zijn fysiek en mentaal welzijn jouw prioriteit? Dan is deze online voordracht onmisbaar.”


Sam Deraeve is als holistisch coach gepassioneerd door hoe je gezondheid en levenskracht bij mensen en in de natuur kunnen stimuleren. Al op jonge leeftijd ervoer hij de impact van elektromagnetische straling aan den lijve en was gebeten zich in deze materie te verdiepen. In samenwerking met de mensen achter de Penta Power technologie vond hij krachtige en effectieve antwoorden om zijn energie en gezondheid een intense boost te geven. Sindsdien is bewust omgaan met elektromagnetische straling een onmisbaar onderdeel in zijn oorzakelijke aanpak. Hij begeleidt en informeert reeds jaren over dit actuele onderwerp via persoonlijke begeleiding, woninganalyses en voordrachten ( www.holywell.be ).  “Elektromagnetische straling? Met overschot toxine nummer 1.”Dankzij deze voordracht…

  • Ben je in staat een helder onderscheid te maken tussen verschillende soorten stralingsbronnen, en hun verscheidene impact op je gezondheid.
  • Kan je zelfstandig keuzes maken en effectieve stappen zetten om in jouw leven verantwoord met straling om te gaan.
  • Kan je ook kinderen en anderen hierin adviseren en bijstaan.
  • Kan je met de Penta Power technologie je omgeving omvormen tot een weldoende plek van rust en vitaliteit.
  • Ben je werkzaam als therapeut: dan heb je krachtige antwoorden om de energie van je cliënten oorzakelijk te ondersteunen. “Leef en straal terug natuurlijk gezond, zoals je bedoeld bent te zijn.”
“Na eerdere positieve ervaringen met AQwaTech besloot ik om de straling in mijn appartement en ook rondom mij te transformeren met de Penta Power Tags. Ik dacht dat ik eigenlijk niet echt een probleem had dus kon ik met mijn hoofd niet bedenken wat het me zou brengen. Gelukkig was er ook mijn hart die mij influisterde dat dit een goeie beslissing was. En wat een beslissing was dat… Het overtrof mijn stoutste dromen! Door voor de volledige aanpak te gaan merkte ik op hoe ik meer uitgeslapen was en steeds meer energie had gedurende de dag. Onbewust had ik me erbij neergelegd dat ik als hoog gevoelig persoon nooit een energiek leven zou hebben. Dankzij Penta Power voel ik de energie die terug wil stromen. Ik ben wakker geworden uit een illusie en mijn dromen worden terug van onder het stof gehaald. Ik Leef! Dank je Penta Power!” – Lies Geerolf