Genezing in een kop


inschrijven via dit email adres:   katrien.bonnez@telenet.be

          inschrijven via deze link


Katrien Bonnez

Genezing in een Kop: Voordracht over Medicinale Theeën en Tisanes!

Donderdag 30 mei - 19u30 - 22u

Deelname €20 Dompel jezelf onder in de wereld van heilzame infusies en ontdek de geheime kracht van medicinale theeën. Laat ons je leiden door de aromatische tuinen van geneeskrachtige kruiden en ontdek hoe eenvoudige kopjes thee kunnen bijdragen aan een gezonder en evenwichtiger leven.Wat Kun Je Verwachten:
-Geneeskrachtige Planten en Kruiden: Verken de wereld van geneeskrachtige kruiden en ontdek hoe ze kunnen worden omgetoverd tot verkwikkende theeën met helende eigenschappen.


-De Kunst van het Samenstellen: Leer de kunst van het samenstellen van medicinale theeën en tisanes voor specifieke gezondheidsdoeleinden, van het kalmeren van de maag tot het bevorderen van een goede nachtrust.


-
Praktische Tips voor het Bereiden: Ontvang waardevolle inzichten over het bereiden van geneeskrachtige kruiden om het maximale gezondheidsvoordeel uit je theeën te halen.


-Proef en Ontdek: Ervaar zelfgemaakte theeën en tisanes met een proeverijssessie die je smaakpapillen zal verrassen en je zal inspireren om thuis je eigen genezende brouwsels te maken. Je gaat naar huis met je eigen persoonlijke thee-mix.

ps: breng enkele bokalen mee, vb van confituur of plastic potjes met deksel, om je mengsel mee naar huis te nemen.


Dompel jezelf onder in de wereld van medicinale theeën en ontdek hoe een simpel kopje thee een bron van genezing kan zijn. Schrijf je vandaag in en neem de eerste slok op de weg naar een gezonder, meer gebalanceerd leven.