Terugkeer naar de kern


Inschrijven kan via deze link

                         Registreer hier uw deelname
Terugkeer naar de kern

Angelo Meijers

Vrijdag 7 juni - 19u30 tot +/- 22u30Hoe we tijdens de ontdekkingsreis van het leven onze thuisbasis van liefde verlaten, door pijnlijke processen heen onze schaduw ontmoeten, en na vele omzwervingen telkens weer onszelf hernieuwd terugvinden dichter bij de plek waar we ooit de reis zijn begonnen.


Een weg van zelf-afwijzing en zelf-amputatie naar innerlijke acceptatie en integratie van alles wat onze binnenwereld kleurt en heel maakt. Van beklemmende gehechtheid en behoeftigheid naar eigenwaarde en overgave wat ons vrij maakt van de ketenen in onze psyche. Van afhankelijkheid en eenzaamheid naar verbondenheid en zelf-verantwoordelijkheid wat ons in contact brengt met onze innerlijke kracht. Dwars door de pijn en verlatenheid in de donkerste steegjes van onze ziel, via de leiding van ons innerlijk weten, naar het gouden licht dat altijd in ons brandt.


De reis van angst en schijnveiligheid in ons hoofd naar vertrouwen en trouw zijn aan ons hart. Van boosheid en weerstand tegen dat wat gebeurt naar vriendelijkheid en innerlijke vrede met al wat is. Van het aangeleerde zelf-beeld naar onze natuurlijke staat van Zijn, voorbij alle denkbeelden en emoties. Dwars door de beschermende lagen van het geconstrueerde ego, via de poort van ons spirituele hart, naar de bron van waaruit alles voorkomt. De terugkeer naar liefde, ons ware thuis…