Aromatherapie

Katrien Bonnez

Inleiding tot de Aromatherapie

Donderdag 15 februari - 19u30 - 22u

Deelname €20 


Inleiding tot de aromatherapie:Ontdek de Betovering van Etherische Oliën:

Een Boeiende Voordracht voor Welzijn en Balans!


Laat je meevoeren op een ontdekkingsreis vol betovering en inzicht terwijl we de magie van etherische oliën onthullen.Wat Kun Je Verwachten:

-Verkenning van Aromatherapie: Ontdek de fascinerende wereld van aromatherapie en hoe etherische oliën de sleutel kunnen zijn tot een gebalanceerd en gezond leven.


-Topoliën en Toepassingen: Leer over populaire etherische oliën zoals lavendel, pepermunt en citroen, en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan ontspanning, focus en een verkwikkend gevoel.


-Praktische Tips voor Gebruik: Ontvang praktische inzichten over hoe je etherische oliën veilig en effectief kunt toepassen in je dagelijks leven voor welzijn en vitaliteit.


-Hands-on Ervaring: Ervaar zelf de kracht van geuren door je eigen gepersonaliseerde aromamengsel te creëren tijdens onze interactieve sessie. Je gaat naar huis met je eigen gepersonaliseerde aroma-roller.


  • Mis deze kans niet om te leren, te ervaren en te genieten van de voordelen van etherische oliën! Schrijf je vandaag nog in en laat de essenties van de natuur jouw welzijn verheffen.