inschrijven kan via deze link
Registratieformulier
VOLZET
Workshop door Frank Lecluyse
Desembrood maken
Zaterdag 16 november
9u - 16u
Bijdrage : € 95
DESEMBROOD bakken in je eigen oven.
Desembrood is deel van gefermenteerde voeding en geeft veel voordelen voor je darmen en je algemene gezondheid.
Velen onder jullie eten het ‘dagelijkse brood’...
Of misschien heb je dit ‘dagelijkse’ weggelaten omdat je teveel last krijgt van maag of darmen na het eten van het klassieke (industrieel gebakken) brood?
Desemdeeg biedt hierop antwoorden en bied ook een aantal voordelen ! Deze voordelen komen stap voor stap aan bod tijdens de workshop.
Er is in deze uitnodiging bewust gesproken over “desembrood” en niet over "zuurdesembrood ". Een goed gemaakt desembrood heeft zijn typische volle smaak, maar is niet zuur!
Met het meegegeven recept zal je thuis dus een lekker broodje kunnen bakken na deze workshop.
Inhoud van deze leerrijke dag;
Deze workshop is een eerste stap om de principes van oa. desemdeeg, starter, bakken van desemdeeg, enz ...onder de knie te krijgen. Het is eenvoudiger dan je zou denken.
Na deze workshop kan je thuis ervaring opdoen !
Wat breng je mee
Wat krijg je mee
Docent : Frank Lecluyse:
Ervaringsdeskundige rond desembrood en desemdeeg.
Na jarenlange persoonlijke ervaring en vele zoektochten naar gezond en lekker brood, is er nu deze workshop met eenvoudige recepten.
Deze kennis en ervaringen worden met jullie gedeeld tijdens deze leerrijke én interessante dag!
Datum: Zaterdag 16 november 2024 : van 9u tot 17u30
Prijs 95€
Er zijn een heel beperkt aantal plaatsen dus aarzel niet om in te schrijven!
Zaterdag 16 nov. '24
9u - 16u
bijdrage € 95
Frank Lecluyse
Workshop Desembrood uit je eigen oven
We maken ons eigen desembrood.
Beperkt aantal deelnemers
VOLZET
In het Shivacenter bevindt je je op private terreinen en gebouwen.
Van zodra men deelneemt aan activitetien is men automatisch lid van Shivacenter.
Iedereen is welkom zonder enige discriminatie.
@ Shiva Center -Chris Beyaert 2024