Milan Somers

workshop   MILAN SOMERS

Channeling


Vrijdag 15 maart  - 10u - 17u

Deelname   €100Duik diep in de wereld van Quantum Channeling en diepe trance,  de ultieme reis naar bewustzijn en transformatie.


Stel je voor dat je de grenzen van de werkelijkheid kunt overstijgen en toegang kunt krijgen tot onbegrensde dimensies van kennis en zelfontdekking. Welkom bij onze Quantum Channeling training, waar de poorten naar oneindige mogelijkheden zich voor je openen.


Wat is Quantum Channeling?

Quantum Channeling is geen gewone training. Het is een multidimensionale reis naar de diepten van je bewustzijn. Hier ontdek je de geheimen van hypnose en channeling op een manier die je wereld op zijn kop zal zetten. Milan Somers neemt je mee naar de kern van het multiversum, waar de realiteit zich buigt en vormgeeft aan jouw intentie.


Ontwaak je Innerlijke Kracht

Tijdens deze training leer je niet alleen technieken voor hypnose en channeling, maar ook hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontketenen. We graven diep in je onderbewustzijn en activeren vanuit het Quantum Veld verborgen talenten en wijsheid. Je zult ontdekken dat je de schepper bent van je eigen realiteit.


Channel Licht en Wijsheid

Ook ga je experimenteren in de wereld van channeling en maak je contact met hogere bronnen van wijsheid en licht. Hier zul je leren hoe je boodschappen en inzichten kunt ontvangen van spirituele gidsen en entiteiten die je begeleiden op je pad van groei en transformatie.


Word een Navigator van Realiteiten

Na deze training zul je niet langer vastzitten in één realiteit; je zult een navigator worden van verschillende realiteiten en dimensies. Dit is jouw kans om jezelf te bevrijden en je bewustzijn te verruimen.


Wie is Milan Somers

Milan Somers is een vooraanstaand expert op het gebied van channelen, hypnose en het quantumveld. Met een bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring is Milan een gerespecteerde autoriteit op deze gebieden. Hij werkt nauw samen met Dr. Roy Martina, Janosh en Stacey Seedorf. 


Milan heeft het unieke vermogen om contact te maken met hogere bewustzijnsniveaus en spirituele gidsen, waarbij hij waardevolle inzichten en boodschappen doorgeeft.


Als ervaren quantum hypnotherapeut heeft Milan talloze individuen en groepen geholpen om belemmerende overtuigingen en angsten te overwinnen, waardoor positieve veranderingen in hun leven mogelijk werden.


Milan heeft diepgaande kennis van het quantumveld en weet hoe bewustzijn en realiteit met elkaar verbonden zijn, en hij begeleidt anderen bij het benutten van deze kracht.


Zijn toewijding aan persoonlijke ontwikkeling en zijn vermogen om anderen te inspireren, maken Milan Somers tot een buitengewone gids op het gebied van spirituele groei en transformatie.


Reserveer nu je plek voor deze Transformatieve Reis

Dit is jouw uitnodiging om de diepten van het Quantum Channeling te verkennen, je bewustzijn te transformeren en jezelf te bevrijden van beperkingen. Reserveer nu je plek voor de Quantum Channeling training en bereid je voor op een onvergetelijke reis.


Inschrijven kan via de link bovenaan de pagina.


Sta open voor de mysteries van het multiversum en laat jezelf meeslepen in een reis van bewustwording, transformatie en grenzeloze mogelijkheden.