Agenda 2030


Lezing Peter Vanderscheuren &  Rik Deconinck


Agenda 2030


Woensdag 30 oktober - 19u30

bijdrage € 10



Terwijl we een zomer vol 'brood en spelen' hebben met het EK, de Tour De France, de Olympische spelen... wordt dé agenda achter de schermen in een verhoogd tempo uitgerold.


In deze heftige tijden vinden er op wereldvlak ondertussen gigantische verschuivingen plaats.


Deze lezing is bedoeld om mensen duidingen te geven zonder hen schrik aan te jagen, over wat er mogelijk nog te gebeuren staat. Wat is er echt aan de hand?


Is er werkelijk iets aan het gebeuren boven onze hoofden?

Er is op Europees vlak reeds veel gestemd om een doorgedreven controle over de bevolking te verkrijgen.

In deze voordracht zal deze info uitgebreid aanbod komen.

Wat staat ons te wachten, wat gaan ze doen, vanaf wanneer en hoe ons best daarop voor te bereiden?


Een greep uit de onderwerpen: HAARP - cloudseeding - sun-blocking: manipulatie van het weer; Zonnestormen en uitschakelen van alle elektronische apparaten; Controle op WhatsApp en andere media;  Europese Digitaal e-ID en België die o.a. de leiding neemt. '


China 2.0'.;De digitale Wallet. De digitale Euro;  De digitale zorg introductie (EHDS);Off grid oplossing: Opslaan van gratis elektriciteit op een goedkope manier; Digitale meters en wat zijn de consequenties.


Negatieve prijzen voor teruggave. The "green" Net Zero transition; Zaden patent - insectenmeel nu al in voeding; Olympische Spelen, Eurovisie Songfestival...


Komende vaccinatie campagnes - Vogelgriep, Corona,... Bloedtransfusie Oorlog in de wereld (o.a. Oekraine) - Presidentsverkiezingen USA - Militaire Oefeningen in EU; AI; Immuniteit, en wat je zelf kan doen;

Eventuele emigratie uit Europa, hoe pak je dat aan? Wat met uw spaarcenten en hoe te beschermen?


Rik Deconinck heeft een carrière bij de federale politie achter de rug.

Sinds zijn pensioen volgt hij zeer intensief alle ontwikkelingen van wat er gaande is op nationaal, Europees en internationaal vlak waardoor hij informatie verkreeg die niet via de klassieke mediakanalen (MSM) weergegeven wordt.

Peter Vanderschueren is osteopaat en orthomoleculair fytotherapeut en is sinds begin corona begonnen met voordrachten over gans Vlaanderen over het immuunsysteem om mensen in te lichten hoe ze dit prachtig onderdeel van het menselijk lichaam kunnen ondersteunen.



Privacy policy

OK