Stressverlichting

Katrien Bonnez

Stressverlichting met Kruiden en Oliën

Donderdag 18 april - 19u30 - 22u

Deelname €20 Voel de druk van het dagelijkse leven wegebben en omarm een oase van kalmte tijdens onze boeiende voordracht: "Stressverlichting met Kruiden en Oliën." Laat ons je begeleiden naar een wereld van ontspanning en herstel, waar de kracht van kruiden en oliën een weldaad is voor je gestreste ziel.


Wat Kun Je Verwachten:

- Kalmerende Kruideninfusies: Ontdek hoe eeuwenoude kruiden kunnen worden gebruikt om kalmerende en stressverlichtende infusies te creëren, perfect voor het ontspannen van lichaam en geest.


-Aromatherapie voor Rust en Balans: Verken de wereld van aromatherapie en leer hoe etherische oliën zoals lavendel en kamille een rustgevende sfeer kunnen creëren, zelfs te midden van de meest hectische dagen.


-DIY Stressverlichtende Producten: Leer hoe je zelf stressverlichtende producten kunt maken, waaronder kalmerende kruidenkussens en rustgevende infusies. Je gaat naar huis met een kruidenzakje en een anti-stress- roller.


Neem eens een pauze van de hectiek en investeer in je welzijn. Schrijf je nu in voor een inspirerende avond die je zal helpen om stress los te laten en innerlijke rust te omarmen.