Acces Bars sessieHieronder een woordje uitleg ;

Wat is dat, de Access Bars ?

Access Bars is een zachte hands-on techniek die de geest tot rust brengt. “Je Bars laten nalopen” (zo noemen we het als je een sessie ontvangt) zorgt ervoor dat mensen rustig kunnen liggen, niets hoeven te “doen” en enkel hoeven ontvangen. De Bars zijn 32 punten op het hoofd, die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en met gemak alles kunnen loslaten wat jou niet toestaat om te ontvangen.

Het Universum is eindeloos in overvloed en verlangt ernaar om aan jou te geven! We hebben barrières om de grootsheid, schoonheid en magie van wat er beschikbaar is niet te ontvangen. De Bars breken die muren en barrières af. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun lichaam en leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angsten, stress en nog veel meer.

De impact van het laten nalopen van je Bars is moeilijk te meten en te omschrijven, maar het kan diepgaand zijn. Wat als we onszelf zouden kunnen ervaren als meer dan wat we wel of niet leuk vinden aan onszelf of wat er ‘goed’ of ‘slecht’ is aan ons?

Hoe zit het met kinderen en Bars? Het laten nalopen van Bars heeft eraan bijgedragen dat kinderen meer plezier, blijheid en gemak te hebben, minder stress en verdriet thuis en op school, beter slapen en minder driftbuien hebben, en een makkelijkere tijd in sociale, academische en emotionele situaties. Veel gezinnen hebben aangegeven dat allerlei dingen op compleet nieuwe en geweldige manieren beginnen te werken.


Wat zullen we doen deze avond ? Eerst geef ik je wat interessante tools mee om te gebruiken en erna geven we elkaar een mini-sessie Access Bars.


Bijdrage:  € 75   duurtijd 1u30 

Behandeling met 2 personen  € 150