Reiki

Rei betekent “universele energie”

Ki betekent “levenskracht”

 

Reiki is een healing vorm die door een  zachte aanraking bovenop de kledij toegepast wordt, de handen worden op het lichaam gepositioneerd. Er wordt gebruik gemaakt van de universele energie die overal aanwezig is en deel uitmaakt van alles en iedereen.

De reiki beoefenaar trekt de levensenergie aan en wordt een geleider een kanaal, deze laat de universele levenskracht stromen naar de persoon die geheeld moet worden.

 

Reiki is gebaseerd op eenvoud en is  een eenvoudige maar krachtige healing methode, waarbij de handen blokkades kunnen opheffen zodat de energie zich weer herstelt en gaat stromen. Lichaam en geest worden geheeld, gif en afvalstoffen worden afgevoerd. Reiki heeft de kracht lichaam, geest en ziel bijeen te brengen in een optimale toestand van harmonie. Het helpt de persoon zichzelf van binnenuit  gezond te houden ongeacht de symptomen, is een methode om chronische en acute klachten te behandelen en tevens energie en rust te bieden.

 

Reiki is anders dan alle andere healing methoden, deze is niet gericht op het bereiken van een bepaald doel : het helen vindt plaats waar het nodig is.

 

Reiki helpt mensen weer “ heel “ te worden.

Duurtijd :  90 min

Prijzen:   € 60     @ Shiva Center -Chris Beyaert 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren