Cocooning

Jezelf beschermen


Letterlijk betekent Cocooning je binnenshuis terugtrekken om te ontspannen. Dit wil niet zeggen dat je je afsluit voor de rest van de wereld. Het is veeleer een zorgen voor jezelf. Even op adem komen. Ontspanning zoeken, je innerlijke stem horen en volgen.

De vele prikkels die al onze zintuigen dagelijks te verwerken krijgen zorgen al eens voor een overdosis. Dit brengt spanning met zich mee, overspanning zelfs. Zoals stress, burn out , depressies.

Cocooning is jezelf verwennen door je zintuigen te ontspannen. Zo herstel je de positieve verbinding met je lichaam en geest. Er vormt zich een vernieuwd evenwicht. Een transformatie van het oude IK naar het nieuwe IK
Tijdens de cocooning ontdek je een manier om te leren luisteren naar je innerlijke stem en deze weg te volgen , te letten op verborgen boodschappen en om dankbaarheid te tonen voor hetgeen je nu bereikt hebt in je leven. Via concrete voorbeelden en oefeningen zowel met massage als inkleuren van mandala’s of healing gesprekken met muziek.

Het is een voortdurend groeiproces met jezelf en door jou zelf om je uiteindelijk  te ontpoppen tot een prachtige vlinder.

@ Shiva Center -Chris Beyaert 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren