Soul Body Fusion


Bevestig hier uw deelname 


Registreer hier uw deelname


workshop:  Soul Body Fusion®
Ann-Sophie Vander Linden


Zaterdag 25 februari ,  4 maart en 11 maart telkens om 10u30.

bijdrage: €45   voor de 3 sessies samen. (eerste keer: lezing+ sessie, 2 de en 3 de
keer enkel sessie en evt nadien ervaringen uitwisselen)


Soul Body Fusion® is DE methodiek voor deze tijd voor een optimale balans in ziel, lichaam en geest, en het verhoogt zowel jouw, als het collectieve, bewustzijnsniveau en lift de energetische frequentie. Een belangrijke bijdrage aan het ontwaken wat in deze tijd gaande is. Zeker heel geschikt voor hooggevoelige mensen. 


De ontdekster van dit proces, Jonette Crowley, omschrijft het als een proces dat het missende stukje is in healingtechnieken. Het gaat zelfs verder dan dat....


Ik ervaar dit proces als een hulpmiddel om de bezieling terug in je leven te brengen. Je kent de uitdrukking zielsgelukkig? ;-) Die blijheid ervaar ik elke keer als ik de Soul Body Fusion ontvang, geef, en bewust aan zet, en het werkt door in mijn hele leven en alles waarmee ik me verbind.

Meer over Soul Body Fusion® vind je op deze website. (https://www.soulbodyfusion.nl)

Wat ik er heel bijzonder aan vind is dat het net zo goed werkt via online verbinding met elkaar als dat we elkaar in het echt ontmoeten. Dat geeft mogelijkheden.


Ann-Sophie, jullie teacher aan het woord : Soul Body Fusion® heeft me veel rust gebracht , ik weet nu welk pad ik kan en mag lopen, mijn intuïtie is veel sterker en ben altijd dichter bij mijn center !

Daarom wil ik er zoveel mogelijk mensen mee laten kennis maken  !

Wanneer je de workshop volgt, leer jezelf je trilling verhogen en blijf je steeds in deze trilling vertoeven. Iedere ochtend toegepast gedurende een paar minuten kom je telkens in een nog hogere trilling terecht .”

Soul Body Fusion® brengt je direct in contact met je Ziel, je innerlijk weten, innerlijke kracht, innerlijk licht. Je hogere zelf.
Het brengt je Ziel in je lichaam.
Je bewustzijn maakt een sprong vooruit.

Je energetische trilling verhoogt.

En dat voel je. Dat merk je. 


Hoe verloopt een Soul Body Fusion® sessie?

Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt. Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.

 

Voor meer info: info@helderweten.be of www.helderweten.be