Ontwaak! The Solution


Workshop -  Goedele Vercnocke

ONTWAAK ! THE SOLUTION

Zondag 3 maart -  11u - 17u

Bijdrage :  € 90   

(Bij het boeken van een persoonlijke sessie in de praktijk 10% korting)
Beste allemaal, wou jij graag een krachtige oefening leren die"ONTWAAK The Solution" = De Oplossing kan betekenen om je problemen zelf aan te pakken?


Deze dagworkshop staat helemaal in het teken van antwoorden op jouw vragen: de zin van jouw leven, verbinden met je eigen hart, dromen waarmaken, overvloed creëren, genezing bekomen, gelukkig zijn in je werk, familie en met jezelf.. We nodigen iedereen uit die ook maar één stap verder wil komen in zijn of haar leven, deze dag brengt: “The Solution”.

We leren je deze oefening stap voor stap aan.

Je kan vragen stellen en je kan ervaren wat het met je doet. Je ontvangt een tool die je kan gebruiken wanneer er in ons leven een probleem optreedt.

The Solutionoefening is een krachtig hulpmiddel om onze (slapende) innerlijke wijsheid en potentie wakker te maken en in werking te stellen.

Heb je een probleem, ben je momenteel ziek of ben je niet gelukkig in je werk of je relatie, zijn er problemen met je kinderen, … alle mogelijkheden om hier een oplossing voor te creëren worden wakker gemaakt. Zeker ook wanneer je je frequentie graag wil verhogen en spirituele vermogens wil wakker maken en ontplooien !

De dag = 90 €, inclusief een opname, de volledige tekst, een persoonlijk opgeladen wensenkaartje voor thuis.

http://www.totalegezondheid.be


Bij deze dag hoort een boek, dat je vrijblijvend kan aanschaffen. (27 €)