Klank- en hartresonantie


Lezing:  Paul Van Egghen

KLANK- EN HARTRESONATIE IN  WIN-WIN ALLIANTIE

Vrijdag 22 maart - 19u30

Bijdrage :  € 15   In de huidige evolutiefase van de aarde zijn zowel de kennis als de toepassing van verwante frequenties zeer belangrijk geworden. Het Watermantijdperk biedt hiervoor een mooi platform.

De lezing vertelt in luik 1 over de historische stappen en onderzoekers die  mijlpalen zijn geweest voor de huidige ontwikkelingen van klankfrequenties in het algemeen. Vormen van energetische geneeskunde vinden hierin een verbazingwekkende helende methode die zich nog kan en zal uitdiepen. De rol van Phytagoras & Hippocrates, zich baserend op Hermes Trismegistos waren hierin iconisch en sluiten aan bij de bevindingen via cymatics van o.m. John Reid, kwantumfysische ontdekkingen en een verlaagde diapason naar 432 Herz.

Deze frequentie  biedt trouwens een opening naar meerdere organen frequenties maar niet in het minst naar hersenfrequenties, die vanuit  hartresonantie kunnen worden gestuurd. Het Heartmath Institute  LA heeft hierrond verstrekkende ontdekkingen  geopenbaard.  Luik 2  van de lezing gaat dieper in op deze bevindingen en reikt verrassende verbanden aan met oa klank frequentie. 

Op het eind van de lezing leer je hoe je de essentie van hartresonantie op een zeer eenvoudige manier in je leven kan inbouwen