Immuniteit met ademhaling

Immuniteit versterken met ademhaling

woensdag 21 oktober   (19u30 - 21u)


Hoe weet je of je ontspannen bent of in stress verkeert?


Het lijkt een simpele vraag, hoewel het antwoord meestal niet onmiddellijk komt. Er zijn uiteraard meerdere antwoorden en toch...voor mij is de belangrijkste indicator: de ademhaling. Het bijzondere aan onze ademhaling is dat dit onbewust vanuit het autonoom zenuwstelsel wordt gestuurd én dat we dit toch bewust kunnen aansturen. Het vraagt enkel BEWUST ZIJN van de ademhaling.
Dit keer echter geen zweverige toestanden, geen superspirituele begeleider, wierook of wat je je ook voorstelt : )

Hoe interessant het is om je bewust te zijn van je ademhaling en deze te gebruiken om jezelf gezonder, sterker en gelukkiger te laten voelen, leg ik je graag uit op woensdag 21/10 van 19:30-22u in Shiva Center in Ingelmunster.

Beter nog: ik zal niet enkel uitleggen hoe interessant het is, je zal het ook zelf leren voelen en ervaren.

Na deze avond zal je je ook een bijzondere ademhaling eigen gemaakt hebben. De techniek is de basisademhaling van de Wim Hof Methode en er is geen enkele voorkennis nodig. Laagdrempelig en actueler dan ooit. Als je jouw stressbeleving wil aanpakken, je immuniniteit, je welbevinden wil verhogen, als je ontstekingsprocessen wil aanpakken,...of gewoon een nieuwe ervaring wil opdoen. Het is niet te vergelijken met de meeste yoga-ademhalingsoefeningen die mensen direct in een diepe rust willen brengen. Dit is iets heel verrassend, uitdagend, anders en heel diepwerkend, simpel en eenvoudig.

Presentaite:   Dries Nuyttens


Bijdrage:   € 30 p.p.             Gratis water - thee - koffie ......

Vooraf reserveren verplicht.  


@ Shiva Center -Chris Beyaert 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren