Het Kindstuk

inschrijven kan via deze link


              Registratieformulier


lezing Daniël Derweduwen

Het kindstuk in jezelf begrijpen!

Zondag 4 februari - 10u - 17u

Bijdrage  € 17


Het kindstuk in jezelf begrijpen

Herken je het volgende? Van alles al gedaan om de trauma's uit je kindertijd op te lossen, en toch blijf je met een gevoel zitten in de trend van “ik mis iets”, “ik voel een innerlijke leegte, een innerlijk gemis”. Waarschijnlijk doe je ontzettend hard je best om het kindstuk in jezelf te helen, maar de pointe van jouw kindstuk kun je maar niet grijpen. Zou het kunnen dat je volwassen psychologie en je emotionele intelligentie juist de oorzaak is dat je de pointe van het kindstuk niet kunt grijpen? Zou het kunnen dat het onschuldig en machteloos kindje in jezelf, dat de abstractie mist om iets van deze wereld te begrijpen, jou ook niet begrijpt met je volwassen psychologie en emotionele intelligentie? Het kindje in het prille van je bestaan kan niet denken zoals jij denkt op dit moment. Maar het denken van je kindje in je prille bestaan, heeft onbewust, onbedoeld en onopzettelijk je kerngedachte gevormd over jou dat je hele leven al achtervolgt. Ik noem het soms ook de ondersteunende gedachte. Maar ja, het is aanwezig in je onbewuste, je bent je er niet bewust van en je doet zo hard je best.


Misschien wordt het eens tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, eventjes niets te doen. Gewoon in de stilte de neutraliteit opzoeken waar het oordeel verdwijnt. Precies dat: “niets moeten doen”, mag je reeds beginnen je vrije wil voor jezelf weer op te eisen, en zelfs dat hoeft niet. Mijn ontdekking is dat ik in de stilte in mezelf de onschuld zie van mezelf, de onschuld van het kleine kind in mezelf en de elementaire zaken die ik heb gemist als foetus, de baby en het kleine kind aan mezelf mag geven op de eerste plaats, niemand anders, alleen ikzelf. Dat is veiligheid, geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde. Dat betekent geen oordeel of beperkende gedachten meer. En geen weerstand meer aan de innerlijke criticus.


Het gaat om het herstel van je vrije wil, herstel van je integriteit, herstel van je authenticiteit enzovoort. Wees welkom hier op aarde, je hebt recht op een veilig plekje om te kunnen zijn wie je bent. Voel je vrij en geborgen en hou onvoorwaardelijk van jezelf, op de eerste plaats. Je hebt een fysiek lichaam gekregen om uitdrukking te geven van de hoogste versie over jezelf uit het allergrootste visioen dat je ooit hebt gehad over wie of wat je werkelijk kunt zijn.

Hoe je dit doet? Kom naar deze bewustzijnsverruimende lezing en neem het heft in eigen hand. Warme groet Daniël


Praktisch:

Aanvang 10u

Pauze van 12u - 13u

Einde:  17u

Een lunck kan je zelf voorzien of een Croque Monsieur bestellen aan de bar.

Dranken gans de dag verkrijgbaar aan de bar.

Eigen dranken zijn niet toegestaan.