GOuDzoeker


Bevestig hier uw deelname voor deze boeiende lezing


              Registratieformulier


lezing :     “GOuDzoeker''

Dorothea Lagae

najaar '23

Bijdrage €15

 


Het verhaal van wie je werkelijk bent! 

Over de staat waarin je GOuD creëert. Van slavernij naar meesterschap. Van armoede naar rijkdom. Zijn we in staat onszelf te openen voor de notie dat we potentieel creators zijn van GOuD?  Als we ons dat kunnen voorstellen, dan kunnen we de visie en de kracht verkrijgen om een diepzinnige verandering door te maken en ons leven een diepe betekenis te geven. 

Hoe belangrijk is het om deze staat-van-zijn te herkennen in jezelf. We danken al degene die  ons zijn voorgegaan. Diegene die hun krachten hebben gebundeld om te onderzoeken hoe dit innerlijke proces kan worden gestimuleerd en tot bloei kan worden gebracht. 

Laat je meenemen in dit (h)erkenbaar verhaal op zoek naar wie je werkelijk bent. Omarm je mooie zelf en geniet van deze avond, een ont-moeting met ‘The Sky is the spirit.’

Werken in het kwantumveld. 

Laat je verrassen door de baanbrekende ontdekkingen. Ontdek de wetenschappelijk, spiritueel onderbouwde methode waarbij je de sleutel in handen krijgt om jezelf te bevrijden uit de slavernij. Waarbij je het verleden achter je laat en jouw GOuDen toekomst creëert. De bevrijding uit het rad van geboorte en dood. 

Op deze lezing volgt een Workshop van twee namiddagen. Je leert de basismethode waarbij je jezelf ogenblikkelijk terug in verbinding brengt met je authentieke zelf. De bewezen methode. Wordt gepraktiseerd door vele individuen en in vele coaching praktijken in België en Nederland. Momenteel is Dorothea Lagae de enige gecertificeerd LTC coach  en teacher in West Vlaanderen. 

Leef de verbinding. https://healinglightzentrum.be/live-the-connection.

Dorothea Lagae.    Wie ben ik? - Healinglight Zentrum


Dorothea Lagae was in dezelfde periode met Marcel Messing verbonden aan de mysterieschool . Daarnaast wandelt ze reeds levenslang naast de pioniers en waarheidszoekers op weg naar waarheid en bevrijding.

Passie is ‘Ontsnappen uit de grot.’