De Schumann ResonantieRegistreer je voor de cursus via het mailadres onderaan in de tekst


De Schumann resonantie is de frequentie, de hartslag en levensenergie van moeder aarde. Oude volkeren zijn op de hoogte van de sterk helende kracht van het contact met de levensenergiebron. Door de eeuwen heen is deze waardevolle kennis echter verdwenen uit het Westerse leven. De mens ervaart stress, ziekten en psychische onbalans. Men is vergeten af te stemmen op de natuurlijke trilling van de aarde.

De trilling van moeder aarde laat sinds ongeveer 1990 steeds hogere pieken zien en ons eigen trillingsniveau gaat hierin mee. Door deze bewustzijnsverhoging vinden er veel veranderingen plaats in alle lagen van de samenleving.

Door je af te stemmen op de juiste trilling wordt dit proces van verandering bevorderd en vergemakkelijkt. Steeds meer mensen realiseren hoe het is om je trillingsfrequentie hoog te houden. Zo kunnen we de oude wereld steeds verder achter ons laten en door evolueren naar de nieuwe wereld die gebaseerd is op harmonie en liefde, wat ook wel de vijfde dimensie wordt genoemd.

Tijdens de cursus Schumann resonantie leer je weer om volledig in contact te komen met de natuurlijke frequenties. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. Wanneer je bewust of onbewust de Schumann resonantie hebt geïntegreerd, ben je door het openen van alle chakra's en je verbinding met de hoogste energiepunten in staat om met deze energie jezelf gezond te houden enversneld te herstellen.

De Schumann resonantie levert de levensenergie en de inzichten om je leven weer gezond, positief, helder en overzichtelijk te krijgen. Door ons te verbinden met deze frequentie en de hogere meer verfijnde energieën bewust door ons lichaam te laten stromen, activeren wij ons zelfherstellend vermogen en leren wij ons bewustzijn anders te gebruiken. Het is een eenvoudige techniek die ons in staat stelt om in onze eigen kracht te gaan staan.

De toepassing biedt o.a. volgende mogelijkheden:

Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties.
Het activeert je cellen, restaureert je DNA en vertraagt het verouderingsproces. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden.
Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie.
Het verbind de rechter- en de linkerhersenhelft.
Het herstelt de oorspronkelijke verbinding tussen de aarde en de kosmos.

Als we voortdurend afgestemd zijn op de Schumann resonantie wordt het bewustzijn verruimd en is de aansluiting met hogere dimensies mogelijk. De mogelijkheid bestaat dat je vermogens ontwikkeld zoals telepathie en helderziendheid.

De cursus is een mix van informatie en oefening. Gedurende de twee dagen zullen we de oefening (meditatie) meerdere malen doen en steeds uitbreiden. Je krijgt aan het eind van de cursus 4 audio’s mee zodat je de oefening kan blijven doen.


Ward Vanempten hoorde bij de eerste lichting trainers opgeleid door Anton Teuben, oprichter van het Schumann instituut.


De cursus gaat door van 10u00 tem 17u00 en kost 200€ inclusief lunch, koffie, thee en water gedurende de dag,

Je krijgt nadien een naslagwerk en verschillende audio’s (beide digitaal) zodat je je verder kan verdiepen op je eigen tempo en de Schumann resonantie steeds sneller in je systeem activeren.


Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20 personen dus snel inschrijven is de boodschap.


Meer info ophttps://www.soultransition.be/cursus-schumann-resonantie/

Inschrijven kan viahttps://www.soultransition.be/afspraak/Cursus “De Schumann resonantie en het belang ervan op onze gezondheid”

In deze tweedaagse cursus neemt Ward je mee doorheen de geschiedenis van de Schumann resonantie, legt hij de wetenschappelijke feiten erachter bloot en leert je hoe je deze trilling in je eigen systeem kan integreren om zo je zelfhelende vermogen te activeren.

Ward is hypnotherapeut en heeft zich verdiept in reïncarnatietherapie, quantum jumping en het zelfhelende vermogen van de mens.

Ward is opgeleid als trainer door het Schumann instituut.