De Schumann Resonantie


Registreer je hier voor de lezingDe Workshop:  

Zaterdag 25 & Zondag 26 november - 10u - 16u

"Schumann Resonantie en het belang hiervan op  onze gezondheid” 


De Schumann resonantie is de frequentie, de hartslag en levensenergie van moeder aarde. Oude  volkeren zijn op de hoogte van de sterk helende kracht van deze bronenergie. Door de eeuwen  heen is deze waardevolle kennis echter verdwenen uit het Westerse leven. De mens ervaart  stress, ziekten en psychische onbalans. Men is vergeten af te stemmen op de natuurlijke trilling  van de aarde. Door je af te stemmen op de hartslag en levensenergie van de aarde, activeer je je  zelfhelende vermogen. Daardoor zullen er hogere en meer verfijnde energieën door je lichaam  stromen, met een verhoging van je bewustzijn tot gevolg. 

Steeds meer mensen realiseren hoe het is om je trillingsfrequentie hoog te houden. Zo kunnen we  de oude wereld steeds verder achter ons laten en door evolueren naar de nieuwe wereld die  gebaseerd is op harmonie en liefde. 

Tijdens de cursus Schumann resonantie leer je weer om volledig in contact te komen met de  natuurlijke frequenties. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling.  Wanneer je bewust of onbewust de Schumann resonantie hebt geïntegreerd, ben je door het  openen van je energiesysteem in verbinding met de hoogste energiepunten, hierdoor kan je je  jezelf gezond houden en versneld te herstellen. 

De Schumann resonantie levert de levensenergie en de inzichten om je leven weer gezond,  positief, helder en overzichtelijk te krijgen. Door ons te verbinden met deze frequentie en de 

hogere meer verfijnde energieën bewust door ons lichaam te laten stromen kunnen we leren ons  bewustzijn anders te gebruiken. Het is een eenvoudige techniek die ons in staat stelt om in onze  eigen kracht te gaan staan. 

De toepassing biedt o.a. volgende mogelijkheden: 

- Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties. - Het activeert je cellen, restaureert je DNA en vertraagt het verouderingsproces. Het lost  blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden. 

- Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie. 

- Het verbind de rechter- en de linkerhersenhelft. 

- Het herstelt de oorspronkelijke verbinding tussen de aarde en de kosmos. - Geeft toegang tot mystieke ervaringen. 

De cursus is een mix van informatie en oefening. Gedurende de twee dagen zullen we de oefening  (meditatie) meerdere malen doen en steeds uitbreiden. Je krijgt aan het eind van de cursus  verschillende audio’s mee zodat je de oefening kan blijven doen. 

Ward Vanempten hoorde bij de eerste lichting trainers opgeleid door Anton Teuben, oprichter van  het Schumann instituut. 

De cursus gaat door van 10u00 tem 16u00 (ten laatste 17u00)  

Jouw investering bedraagt 200€ 

Water, koffie en thee inbegrepen, gelieve zelf je lunch mee te nemen 

Je krijgt nadien een naslagwerk en verschillende audio’s (beide digitaal) zodat je je verder kan  verdiepen op je eigen tempo en de Schumann resonantie steeds sneller in je systeem activeren. 

Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 personen dus snel inschrijven is de boodschap. 

Ward Vanempten is Hypno- en regressietherapeut en quantum jumper. Naast zijn praktijk in Diest  geeft hij lezingen en workshops over de Schumann resonantie, quantum jumping en trauma stressvrij leven.


Meer info op

https://www.soultransition.be/cursus-schumann-resonantie/ Inschrijven kan via https://www.soultransition.be/afspraak/ 


Lezing

voorjaar 2024 - 19u30

"Schumann Resonantie en het belang hiervan op onze gezondheid”De Schumann resonantie is de frequentie, de hartslag en levensenergie van moeder aarde. Oude volkeren zijn op de hoogte van de sterk helende kracht van deze bronenergie. Door de eeuwen heen is deze waardevolle kennis echter verdwenen uit het Westerse leven. Door je af te stemmen op de hartslag en levensenergie van de aarde, activeer je je zelfhelende vermogen. Daardoor zullen er hogere en meer verfijnde energieën door je lichaam stromen, met een verhoging van je bewustzijn tot gevolg.

In twee uur tijd neemt Ward Vanempten je mee in een boeiende lezing waarbij het verband tussen de Schumann resonantie en onze gezondheid als snel duidelijk zal worden. Tijdens een fijne en eenvoudige begeleide meditatie leer je gelijk hoe je je kan verbinden met de Schumann resonantie. Tenslotte krijg je een link van deze begeleide meditatie van de Schumann resonantie mee zodat je naar believen deze kan blijven beluisteren.

Meer info op https://www.soultransition.be/cursus-schumann-resonantie/ Inschrijven kan via https://www.soultransition.be/afspraak/


Ward Vanempten hoorde bij de eerste lichting trainers opgeleid door Anton Teuben, oprichter van het Schumann instituut.


De cursus gaat door van 10u00 tem 17u00 en kost 200€ inclusief lunch, koffie, thee en water gedurende de dag,

Je krijgt nadien een naslagwerk en verschillende audio’s (beide digitaal) zodat je je verder kan verdiepen op je eigen tempo en de Schumann resonantie steeds sneller in je systeem activeren.


Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20 personen dus snel inschrijven is de boodschap.


Meer info op https://www.soultransition.be/cursus-schumann-resonantie/


Workshop

zat 25 & zond 26 november

10 16u

bijdrage € 200


Workshop door Ward Vanempten

De Shumann Resonantie en het belang ervan op onze gezondheid.

De Schumann resonantie is de frequentie, de hartslag en levensenergie van moeder aarde.

Hoe werkt dit en hoe passen we die toe.

Een boeiende opleiding met verschillende oefeningen


                        info